CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.axiomed.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SC Axiomed Solutions SRL si partenerii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de SC Axiomed Solutions SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC Axiomed Solutions SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului  www.axiomed.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.

Site-ul www.axiomed.ro este gazduit de serverele societatii Claus Web SRL. SC Axiomed Solutions SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.SC Axiomed Solutions SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.axiomed.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor în cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.axiomed.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Axiomed Solutions SRL, comunicarea se realizeaza în mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Axiomed Solutions SRL in modalitate electronica, incluzând si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.axiomed.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Axiomed Solutions SRL si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC Axiomed Solutions SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al www.axiomed.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Axiomed Solutions SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Marci

axiomed.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Axiomed Solutions SRL, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

SC Axiomed Solutions SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Axiomed Solutions SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.axiomed.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC Axiomed Solutions SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Axiomed Solutions SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati în drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.axiomed.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile în vigoare. SC Axiomed Solutions SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC Axiomed Solutions SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera SC Axiomed Solutions SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, SC Axiomed Solutions SRL si partenerilor sai, sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.   SC Axiomed Solutions SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.axiomed.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR

SC Axiomed Solutions SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.SC Axiomed Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.axiomed.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SC Axiomed Solutions SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

SC Axiomed Solutions SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet   SC Axiomed Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Axiomed Solutions SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SC Axiomed Solutions SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.  De asemenea, SC Axiomed Solutions SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insosite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea SC Axiomed Solutions SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri în ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC Axiomed Solutions SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor in scris la adresa office@axiomed.ro, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.axiomed.ro si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile”.  SC Axiomed Solutions SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/ functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.  SC Axiomed Solutions SRL ofera garantie pentru produsele comercializate pe site conform certificatului de garantie emis de catre producator. SC Axiomed Solutions SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.Societatea Axiomed Solutions SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele axiomed.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site-ul axiomed.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. axiomed.ro nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Echipa axiomed.ro nu va fi raspunzatoare pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site
  • orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Axiomed Solutions SRL  si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Axiomed Solutions SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC Axiomed Solutions SRL actualizeaza periodic dar nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face iîn avans, clientul va avea dreptul de a primi iînapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Axiomed Solutions SRL, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SC Axiomed Solutions SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC Axiomed Solutions SRL de la respectivul client. SC Axiomed Solutions SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina impotatorului/ producatorului/ furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs. SC Axiomed Solutions SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site în ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SC Axiomed Solutions SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

axiomed.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii axiomed.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societatea medicland.ro de la acest client.

GARANTIA  SI  RETURUL PRODUSELOR

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru sau de catre SC Axiomed Solutions SRL

Produsele comercializate prin intermediul www.axiomed.ro  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si  in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie.

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) atrage anularea garantiei acestor produse.Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului. In conformitate cu O.G. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.cumparatorul  are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Este necesar ca produsul in cauza  sa nu fie folosit si sa se afle in aceiasi stare ca atunci cand a fost primit.  Este absolut necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii sa fie intacte.

TERMEN DE LIVRARE

Livrarea se face in maxim 48 de ore de la data confirmarii comenzii, in limita stocului disponibil, pentru livrarile efectuate prin serviciile de curierat rapid. Pentru varianta de livrare prin serviciile Postei Romane termenul de livrare poate creste semnificativ.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente axiomed.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@axiomed.ro .

CONDITII LEGALE

Site-ul axiomed.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman

POLITICA DE PRETURI

Preturile afisate sunt valabile numai pentru vanzarea prin internet Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.  SC Axiomed Solutions SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC Axiomed Solutions SRL

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre societatea  Axiomed Solutions SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru orice problema va rugam sa va adresati persoanei responsabile cu concilierea amiabila pe adresa office@axiomed.ro. Veti primi un raspuns in cel mult 14 zile. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

LEGISLATIA ROMANA IN DOMENIUL COMERTULUI ELECTRONIC

•             Legea comerþului electronic – 365/2002

•             Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relaþiile dintre participanþii la aceste tranzactii

•             Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanþã, de tipul aplicaþiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnãturii electronice – 429 / 2001

•             Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicatã în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

•             Dispoziþii privind Prevenirea si combaterea criminalitãþii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele mãsuri pentru asigurarea transparenþei în exercitarea demnitãtilor publice, a funcþiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sancþionarea corupþiei – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )

•             Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

•             Legea pentru protecþia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberã circulaþie a acestor date – 677 / 2001

•             Hotãrârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerþul electronic

•             Ordonanþa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanþã

•             Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanþei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantã